18 June 2010

meMoRi dAhULu .......



COLOURS OF 1 MALAYSIA 2010(22/5/2010)                                                                                                                                                                                             













ni lah gmbar2 yg sempat aku uploadkan setelah sudah 1 bulan lebeyh aku simpan.. baru hari ni aku rase nak upload.. and maaf lah,hnye ni yg aku dpt upload..yg lain sume low quality..hehe..
kami deberi tugasan time ni utk mempersembahkan tarian dari eco sabah dan sarawak..time latihan ,persembahan kami hancur gila.. tp alhamdulillah...pd hari sebenar, kami berjaya mmpersembahkan dgn begitu baik even ade yg x bpe nak lawaa sgt.. hehe... walaubgmna pun, kami tetap bangga dgn ape yg tlh kami korbankan sepanjang sesi latihan yg berlangsung selama 1 bulan lebih...to kak aiyue and abg ayid... KAMI MEWAKILI SMKTTDI MEGUCAPKAN THANK YOU VERY MUCH! terima kasih bnyk coz demi akak n abg... kami berjaya buat dgn baik.. maaflah kalau kteorg ade buat salah and silap.. mintak2 lps ni dpt lah kte jmpe lagi ek ! syg korang!

ps: rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu weiiiiii.. k lah.. nk chaow.. pegi gym ! bye ;)